Menu
Your Cart

Welkom sinds 1987


HOE HET BEGON


Zoals mijn naam mogelijk al doet vermoeden kom ik uit Spanje. Geboren in San Sebastian, maar later woonachtig in Madrid, waar mijn vader een bedrijf had met als hoofdactiviteit de handel in dranken en levensmiddelen.  

 

In de jaren 60 groeide in Nederland de Spaanse gemeenschap en daarmee de behoefte naar Spaanse producten. Mijn vader speelde daarop in. In eerste instantie vanuit Spanje en later door het opbouwen van een keten van 10 winkels in Nederland én een restaurant met Spaans eten, drinken én entertainment van bekende Spaanse artiesten.

 

In de tussentijd was de verkoop verder uitgebreid naar Zwitserland, Duitsland en België. Toen ik 20 was gaf mijn vader mij de leiding over de Belgische tak. Deze heb ik een aantal jaren geleid, maar toen ik rond 1980 de kansen zag in de elektronica sector ben ik definitief voor mezelf gestart. Met een startkapitaal van zo’n € 75,- ben ik begonnen met een kleine winkel, die stap voor stap uitgegroeid is naar het huidige Sanel.

 

Op het moment dat ik begon, had ik geen beeld van het Sanel van vandaag. Geen van de oplossingen die wij vandaag aanbieden, bestond toen. De visie die wij van huis uit hebben meegekregen is vooral ‘ondernemen en je beste 'ik' willen zijn’. Accepteren dat de wereld verandert in een steeds hoger tempo. Blijven ontwikkelen, durven keuzes te maken. Hopelijk meer goede dan foute. Veel van onze  producten zijn technische oplossingen en hulpmiddelen die er voor zorgen dat informatie van de ene mens naar de andere komt. Ze werken verbindend. Ons doel is altijd een lange termijn verbinding, waarbij de mens centraal staat en de techniek verbetering brengt.


Juan Berruezo - CEO 


WAT WE DOEN 


  • Leveren producten uit onze eigen magazijnen en voorraad
  • Training, opleiding en inspiratie sessies live in ons Experience Center en via het digitale platform
  • Advisering tbv configuratie implementatie op afstand en on site. 
  • Gespecialiseerd productmanagement per divisie met verbindende kracht tbv de synergie.
  • Continue upgrading & aanpassing van ons Business Experience Center te Lier met verschillende actuele demo opstellingen voor u en door u in te zetten.
  • Leadgeneratie 
  • Duurzaam handelen tbv relatie en onze omgeving.


Met met ons team richten wij ons vooral op onze activiteiten in de Benelux. Onze account- en productmanagers opereren zowel vanuit Nederland als Belgie. Wij kunnen u ondersteunen in het Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans.ONZE RELATIES


Onze relaties zijn kleine tot grote installateurs, system integratoren & resellers. Wij ondersteunen onze partners  om hun markten te bereiken, te leveren en te onderhouden. 


Wij geloven in samenwerken in vertrouwen door elkaar aan te vullen, kunnen we de eindklant effectief en efficiënt helpen.


Ziet u kansen tot verbetering wij horen ze altijd graag