Menu
Your Cart

Sanel Partnerdagen Maart 2023

You're invited!
SANEL Partnerdagen
Woensdag 22 en donderdag 23 maart 2023

 

Beste Sanelpartner,

Beste gebruiker van professionele audiovisuele apparatuur, 
 

We nodigen u uit op de Sanel Partnerdagen, woensdag 22 en donderdag 23 maart in het Sanel Experience Center in Lier.

Naar goede gewoonte zetten we met al onze merken opnieuw de registers helemaal voor u open.

Vivitek presenteert de nieuwe generatie Novotouch displays voor zakelijk en educatief gebruik (EK- en BK-serie), en in première onder meer ook hun nieuwe ultrashort DLP- laserbeamer DU775Z-UST.
De nieuwe NovoDS digital signage-module DS310 komt met een nieuw design om de DS301/NovoDS4K op te volgen.

Mw. Shannen Lu, Vivitek senior product manager, bezoekt ons vanuit Taiwan om u persoonlijk meer tekst en toelichting te geven bij het Vivitek-verhaal.

Met de nieuwe VESTEL High Haze displays zetten we hoog in qua specificaties, maar dit tegen ongezien interessante prijzen met behoud van gezonde marge voor de integrator.
High Haze, 500cd, android9, miracast, 24/7,... ontdek ze in Lier!


Digital Signage News & Events: SpinetiX Press Kit | SpinetiX

SpinetiX is de N°1 in digital signage. 

Sébastien Péry van SpinetiX vertelt u graag meer over de award-winnende cloud-oplossing ARYA: de meest gebruiksvriendelijke oplossing voor digitgal signage, die zich laat bedienen vanop eender welke webbrowser.

Er bestaat een gratis versie van ARYA, ARYA Discovery, waarmee de meest elementaire functies voor digital signage mogelijk zijn.

Voor meer gerichte projecten kan een gebruiker steeds upgraden naar ARYA Enterprise, waarbij projecten geheel op maat worden uitgewerkt. de eenvoudige en intuitieve bediening door de eindgebruiker blijft hierbij prioriteit.

SpinetiX (@SpinetiX) / Twitter

Panasonic heeft eveneens een nieuwe ultrashort projector voor te stellen, de nieuwe  PT-CMZ50. Verder is er ook de nieuwe lijn single-chip dlp-projectoren, waarvan we u in Benelux-première de PT-REQ12 zullen presenteren.
Bij de PTZ-camera's is er onder meer de nieuwe AW-UE160, die het assortiment in het top-segment afsluit.

 

Met de AREC KS-CC1 laten we u in werking zien hoe een toespraak meteen live in tekst kan worden omgezet en indien gewenst ook kan worden vertaald naar één of twee andere talen.

 

AVer heeft nu met de CAM570 ook een audio-tracking ptz-camera. 
De nieuwe MT300 is een 4-kanaals matrix en audio tracking box. Niet te missen!

LEDMAN is dé referentie voor ledwalls met COB microled technologie.  Deze superieure technologie biedt tal van voordelen, waaronder ook een zeer fijne pixelpitch tot wel 0.4mm die dit jaar op de markt komt.
Op onze partnerdagen tonen we u het verschil tussen COB technologie, en de inmiddels verouderde SMD-technologie.

Met de nieuwe interactieve displays van Horion heeft u de béste oplossing qua features voor de beste prijs: displays van 55 tot 86", android 9 met mogelijkheid up te graden, ingebouwde camera en microfoon, airplay en miracast, enz... De ideale oplossing voor zakelijke en educatieve toepassingen!

Verder hebben we voor u ook nog enkele verrassingen en premières in petto waar we nu nog niet veel over kunnen vertellen, maar reden temeer om in maart naar Lier te komen.
Uiteraard presenteren we u dit alles in combinatie met de nodige versnaperingen zoals u dit van ons gewend bent.

Mogen we uw komst tegemoet zien?  We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen !
Laat ons aub even weten wanneer we u kunnen verwachten via onderstaande knop: