Visual Solutions

Eco Solutions

Communication Solutions

Sanel staat voor een hoogwaardig productaanbod en service

SANEL is een bedrijf met kantoren in Lier, hoofdzakelijk actief in de Benelux: Nederland, BelgiŽ en Luxemburg. Sanel heeft een lange ervaring in de import en distributie van elektronica voor zowel zakelijke als residentiŽle toepassingen. Voorheen was Sanel in de sector vooral bekend als importeur van het Japanse merk SANYO. In 2010 is SANYO opgegaan in Panasonic. Sindsdien is SANEL ook actief met de distributie van PANASONIC, waarbij de klemtoon vooral ligt op de professionele oplossingen: projectie, display, videowall, professionele camera's, videoconferencing, telecom, batterijen, led-lampen etc... Naast PANASONIC verdeelt SANEL in de Benelux ook merken zoals SpinetiX (digital signage), Vivitek (projectie), Projecta (projectieschermen), Chief (montagebeugels), AVER (documentcamera's), en AvenView (content management). Ook heeft Sanel zich verdiept in het ECO solutions verhaal waarbij energie vraagstukken kunnen opgelost worden door innovatieve technologieŽn zoals de Panasonic zonnepanelen, Panasonic residentiŽle batterij, Delta industriŽle container batterij, Led verlichting, E-Power energie-efficiŽntie en energie-monitoring. SANEL levert niet aan de eindgebruiker: onze klanten zijn installateurs en integratoren die met kennis van zaken onze producten aanbieden op de markt. De klemtoon ligt daarbij op toegevoegde waarde, hetgeen concreet neerkomt op nabijheid, goede ondersteuning van partners voor, tijdens en na oplevering van hun projecten, het voorzien van trainingen en opleidingen, verzorgen van dienst naverkoop (garantie & service), ruime voorraden om optimaal vlotte leverbaarheid te garanderen, en niet te vergeten het Sanel Experience Center: een ruime permanente showroom waar tal van professionele oplossingen opgesteld staan en in werking kunnen gedemonstreerd worden aan onze partners en aan hun klanten.
Visual Solutions
Binnen de productgroep Visual Solutions voorziet Sanel in oplossingen die visuele communicatie mogelijk maken in zowel zakelijke als residentiele toepassingen.
Eco Solutions
Vandaag is energie-efficiŽntie een oplossing in het overbruggen van de groeiende vraag naar energie en het slinkende aanbod. Sanel's energie-efficiŽnte oplossingen bieden een antwoord om het totale elektrisch energieverbruik te verminderen voor de publieke, private en industriŽle markten
Communication Solutions
Telefoon centrales geschikt voor digitale communicatie, en verder ook SIP toestellen geschikt voor telecommunicatie via cloud-toepassingen.
contact
Antwerpsesteenweg 491A
2500 Lier (BE) route